ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله

ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله

ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله‌های بازیافتی بارها و بارها توسط هنرمندانی از نقاط مختلف دنیا انجام شده است که همواره این هنرنمایی‌ها با خلق مجسمه‌‌های تأمل برانگیزیتوانسته است هم روح هنر را به نحوی متفاوت نمایان کند و هم پیامی باشد برای آن هایی که به نوبه خود در تولید زباله آن هم طبیعت و محل زندگی خود سهم دارند. برای مشاهده توضیحات بیشتر در ادامه با میهن پست همراه باشید .
بسیاری از مردم، نمی‌دانند که پسماندهایی که در طبیعت به حال خود رها می‌شوند چه آسیب هایی جبران ناپذیری می‌توانند به محیط زیست برسانند بنابراین هدف آرتور بوردالو هنرمند قصه ما از ساخت این مجسمه‌ها اطلاع رسانی به مردم در این زمینه بوده و وی برای گسترش پیام خود در مبارزه با تولید زباله‌های انبوه و بی‌پایان، تصمیم دارد این کارهای خود را علاوه در پرتغال، به کشورهای دیگری مانند استونی و آمریکا نیز ببرد.
ماهی‌ها و پستانداران دریایی، از پلاستیک و پسماندهایی که در دریا و سواحل ریخته می‌شود، تغذیه می‌کنند و این مواد به نوبه خود برای آن‌ها غذایی کشنده و حتی سمی مهلک محسوب می‌شوند.
بنابراین با مصرف چنین موادی این جانداران در معرض خطری جدی قرار دارند و در آینده نیز اوضاء همین خاهد بود و البته اگر کمی آن سوتر برویم و به بررسی سفره‌های غذایی خود بپردازیم آنچه مسلّم است این هست که همین زباله‌ها در نهایت آسیبشان به خود ما انسان‌ها نیز بر خواهد گشت چرا که انسان نیز جزئی از این اکوسیستم است و در این زنجیره غذایی حضور فعال و سهمی مهم دارند.
آرتور بوردالو هنرمند برای خلق این مجسمه‌ها هیچ ماده ای خریداری نکرد و تمام وسایل مورد نیاز برای خلق این آثار را از دل زباله‌ها بیرون کشید است.
البته جالب است بدانید که در ایران زباله‌ها یا در خاک دفن شده یا سوزانده می‌شوند و در حالت کلی آن بیشتر در طبیعت رها می‌شوند که همه‌ی این راه‌ها برای محیط زیست بسیار خطرناک هستند و باعث فرسایش خاک، آلودگی هوا، زشت شدن مناظر طبیعی و همین طور نامناسب کردن محیط برای حیات وحش می‌شوند.
با این حال اگرچه خاک مهم‌ترین و گسترده‌ترین صافی فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی آب ها، بازیافت کننده ضایعات و نیز دریافت کننده بسیاری از مواد می‌باشد ولی سوزاندن زباله‌ها در مقایسه با سایر روش‌های دفع ، مؤثرترین شیوه است زیرا به زمین کمتری نیاز دارد. همچنین خاکستر باقی‌مانده به علت عاری بودن از مواد آلی و باکتری‌ها از نظر بهداشتی مخاطره آمیز نبوده و قابل دفن است اگر چه این روش هم آلودگی خاصی را با تولید دی اگسید کربن به دنبال دارد.
اما آن چه که در این وادی مهم به نظر می‌رسد این است که آرتور بوردالو هنرمند و یا سایر هنرمندان به سهم خود می‌خواهند این پیام را به خاطبینشان برسانند که زباله رها شده هم در اطرافمان کم نیست و هم می‌تواند آن را با بازیافت مورد استفاده دیگری قرار داد.
ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله
ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله
ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله
ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله
ساخت مجسمه‌ دیدنی حیوانات با استفاده از زباله

مطالب بیشتر
[username]

[username] [shamsidatetime]

[postbody]