بازار ادویه استانبول

بازار ادویه استانبول

بازار ادویه یا بازار مصری‌ها در میدان امینونو، در محله‌ی «فاتیح» استانبول قرار دارد و یکی از بزرگترین بازارهای سنتی این شهر است. این بازار بعد از بازار بزرگ استانبول، بزرگترین مجموعه‌ی سرپوشیده‌ی استانبول است. در این بازار، عطرها و طعم‌ها در هم ادغام می‌شود. با ما همراه باشید تا با بازار ادویه‌ی استانبول بیشتر آشنا شوید.
بازار ادویه‌ی استانبول مجموعه‌ای است که ادویه‌های رنگ به رنگ در سراسر آن به فروش می‌رسد و می‌توانید در حین گردش، ادویه‌هایی باکیفیت و خوش‌عطر مورد نیاز خود را تهیه کرده یا حتی سوغاتی بخرید. اگر شما هم دوست دارید به این بازار بروید، ما اطلاعاتی در مورد آن در اختیارتان قرار می‌دهیم که با آگاهی بیشتری به گردش در این بازار بپردازید. همچنین شما می‌توانید با کلیک روی نام این بازار، ادرس آن را روی نقشه مشاهده کنید.
بازار ادویه‌ی استانبول یا بازار مصری‌ها، (به زبان ترکی Mısır Carsisi، میصیر چاریشی می‌گویند) در سال ۱۶۶۰، در منطقه‌ی صنعتی و شلوغ «امینونو» (Eminonu) ساخته شد. محصولات از داخل و خارج از سرزمین عثمانی‌ها وارد این بندر شده و به جاهای دیگر هم با کشتی صادر می‌شد.
نام «میصیر» یا همان مصر به این دلیل انتخاب شده است که بازار با بودجه‌ی مالیات‌های دریافتی از مصر ساخته شده است. کاروان قاهره هر ساله انواع ادویه‌جات را با خود به استانبول می‌آورد چون استانبول در مسیر تجارت میان شرق و اروپا واقع شده بود. با این حال در گذر زمان، بازدیدکنندگان خارجی استانبول این بازار را بازار ادویه نامیده‌اند چون اکثر تجارت و خریدوفروش ادویه در استانبول در این بازار انجام می‌شود.
نزدیکی این بازار به بندری پررفت‌وآمد و شلوغ، آن را به مکانی ایده‌آل برای تجارت تبدیل کرده است. گفته می‌شود که این بازار یکی از چندین سازه‌ای است که بخشی از درآمد آن صرف حفظ مسجد «ینی والده» شده است. ورودی اصلی بازار ادویه از سمت مسجد جدید (New Mosque) در امینونو در منطقه‌ی تاریخی استانبول، از طاق‌های آجری است که کبوترها به صورت دسته‌جمعی آنجا جمع می‌شوند. بازار به شکل L است و هنگام ورود بوی ادویه‌ها و خوراکی‌های خوشمزه وجودتان را فرا می‌گیرد.
امروزه در این بازار مغازه‌ها به خریدوفروش ادویه مشغول هستند اما به دلیل حضور گردشگران، در برخی از قسمت‌های آن تاجران زیادی به فروش راحت‌الحلقوم و دیگر شیرینی‌های سنتی ترکی هم می‌پردازند. در این بازار می‌توانید بهترین ادویه‌جات، شیرینی‌های سنتی، خشکبار، خاویار، پنیر ترکی، آجیل، موم عسل، چای و قهوه را پیدا کنید. اگرچه بازار ادویه‌ی استانبول بسیار شلوغ است، اما همه‌ی آن‌ها گردشگر نیستند. مردم محلی استانبول برای خرید به مراکز خرید قدیمی و تاریخی می‌روند. علاوه بر تمام خوراکی‌هایی که ذکر شد، شما می‌توانید حوله، دمپایی، سبد و قوتی‌های عجیب‌وغریب می‌توانید پیدا کنید.
امروزه در این بازار ۸۵ مغازه وجود دارد و در تمام ایام هفته به جز یکشنبه‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۷ عصر آماده خدت‌رسانی به مشتریان و گردشگران ایت. روزهای یکشنبه هم می‌توانید از ساعت ۱۰ صبح تا ۶ عصر سری به آن بزنید. بازار ادویه در تعطیلات عمومی و مذهبی بسته است.
در هر دو طرف بازار چیزهای دیگر هم می‌توانید به قیمت مناسب بخرید. خارج از بازار و در سمت غربی آن مغازه‌ها و فروشگاه‌های مواد غذایی را می‌بینید. فراموش نکنید که به کافی‌شاپ «Kurukahveci Mehmet Efendi» بروید؛ این کافی‌شاپ مشهور بیش از ۱۰۰ سال است که با با دانه‌های قهوه‌های خود (این مغازه برند مخصوص خود را در قهوه دارد)، نیاز مردم محلی به قهوه را تامین می‌کند.
اگر هم عاشق گل یا پرنده هستید، می‌توانید سری به بازار روبازی که میان بازار ادویه و مسجد جدید قرار دارد، بزنید. در این بازار انواع گل، گیاه، دانه و انواع پرندگان به فروش می‌رسد.
بازار ادویه استانبول
بازار ادویه استانبول
بازار ادویه استانبول
بازار ادویه استانبول

مطالب بیشتر
[username]

[username] [shamsidatetime]

[postbody]