توضیحات

ویرایش
تالاب و منطقه حفاظت شده حله در استان بوشهر سالانه پذیرای هزاران پرنده مهاجر و بومی است که زمستان خود را در این تالاب می‌گذرانند.
گونه‌های کمیابی از درنا، غاز خاکستری، فلامینگو، پلیکان پاخاکستری، چوب پا، نوک خنجری، اردک کله سبز، خوتکا، پرندگان‌نادری که درتالاب حله به وفور یافت می‌شوند.
در گذشته این تالاب مملو از گونه‌های مختلف پرندگان زیبا و کمیاب بود اما شکار غیرمجاز و بی‌رویه، جمعیت این پرندگان را کاهش داده‌است.
دیر نیست و هنوز هم تعداد زیادی از این گونه‌های ارزشمند و زیبای محیط زیست کشورمان دراین تالاب‌ها وجود دارند که همه باید درحفظ این زیبایی‌های خلقت تلاش کنیم.
بنا به اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، تالاب حله به عنوان یکی از گنجینه‌های ارزشمند حیات وحش وپرندگان بومی و مهاجر کشور در فاصله ‪ ۱۰‬کیلومتری شمال شرق بوشهر قرار دارد.
تنوع گیاهی، وجود رودخانه حله و نزدیک بودن به سواحل این تالاب را به زیستگاه و چراگاه بسیار غنی برای حیات وحش تبدیل کرده‌است.
وسعت منطقه حفاظت شده حله به ‪ ۴۲‬هزار و ‪ ۶۰۰‬هکتار می‌رسد که یکی از زیباترین مناظر طبیعی سواحل جنوبی کشور ...مشاهده کامل متن است.
‪ ۲۰‬هزار هکتار از منطقه حفاظت شده حله تالابی است و رودخانه دائمی حله منبع تامین آب این تالاب و منطقه است.
درحاشیه رودخانه و تالاب حله انواع گیاهان آبزی رویش یافته وچراگاه مهمی برای جانواران و پرندگان آبزی و کنار آب چرایجاد کرده‌است.
پرنده دراج و جغدانبار دو گونه پرنده بسیار کمیاب است که درحله می‌توان سراغ آنها را گرفت.
انواع پرندگان شکاری ونوعی از عقاب هادرمنطقه حفاظت شده حله وجود دارند که کمتر در تالاب‌ها و مناطق حفاظت شده کشور به چشم می‌خورند.
امنیت نسبی و وجود دانه‌های گیاهی وخوراکی وبوته‌های علوفه‌ای تنوع جانوری منطقه حله را به اوج خود رسانده است.
شغال، گونه‌هایی از گربه سانان، روباه، کفتار، گراز، خرگوش و گرگ انواع حیواناتی است که حیات خود را در منطقه حفاظت شده حله می‌گذرانند.
نمونه‌های از لاک پشت‌ها و خزندگان درتالاب حله زندگی و تولید مثل می‌کنند که هرکدام برای مناطق حفاظت شده و محیط زیست کشور کمیاب و ارزشمند هستند.
منطقه حفاظت شده و تالابها علاوه بر ایجاد پناهگاه مناسب برای پرندگان و حیات وحش، نقش مهمی در تعدیل آب و هوا، تثبیت خاک و تولید علوفه دارند.
این مناطق تفرجگاه مناسبی برای مطالعات علمی و علاقه‌مندان به طبیعت است.
نقش واهمیت ویژه این مناطق اقتضا می‌کند تادرتقویت هرچه‌بیشتر برنامه‌های حفاظتی تالاب‌ها و مناطق حفاظت شده محیط زیست برنامه ریزی شود و درحفظ این ذخائر ارزشمند طبیعت زیبای کشورمان با محیط بانان همکاری کنیم.
تالاب و منطقه حفاظت شده حله یکی از زیباترین مناظرطبیعی در کناره خلیج فارس را شکل داده و منطقه دیدنی برای گردشکران است.
این تالاب درسال ‪ ۱۳۴۲‬براثر طغیان رودخانه حله بوجود آمد و از آن سال به بعد به عنوان تالاب و منطقه حفاظت شده زیر نظر محیط زیست استان بوشهرقرار گرفت.
منبع :http://www.yjc.ir/fa/news/2150572
http://www.boushehri.blogfa.com/post-244.aspx
زیارتگاه امامزاده سلیمان

زیارتگاه امامز...

در کنار جاده گناوه- دیلم در محل تل امامزاده، مرقد امامزاده سلیمان ابن‌علی واقع شده است. این امامزاده گنبد عظیم کاشیکاری با قاعده بزرگ و سطح پلکانی و کاشیکاری به رنگ آبی تیره دارد که در بعضی نقاط آن کاشی‌های زرد و سفید نیز به کار رفته است. این امامزاده یک عمارت مستطیل شکل است. گنبد اما...

اطلاعات | نقشه
تالاب حله

تالاب حله

تالاب و منطقه حفاظت شده حله در استان بوشهر سالانه پذیرای هزاران پرنده مهاجر و بومی است که زمستان خود را در این تالاب می‌گذرانند. گونه‌های کمیابی از درنا، غاز خاکستری، فلامینگو، پلیکان پاخاکستری، چوب پا، نوک خنجری، اردک کله سبز، خوتکا، پرندگان‌نادری که درتالاب حله به وفور یافت می‌شوند....

اطلاعات | نقشه
دهکده توریستی مال قائد گناوه

دهکده توریستی ...

دهکده زیبای مال قائد در فاصله کمتر از پانصد متری شمال شهر گناوه مرکز شهرستان گناوه قرار دارد. این روستای توریستی بیش از چهار هزار نفر جمعیت دارد و دارای چشم اندازی دلپذیر و زیبا از چهار جهت است. دهکده توریستی مال قائد در حال تبدیل شدن به شهر و پرجمعیت‌ترین روستای بخش مرکزی و شهرستان ...

اطلاعات | نقشه

تالاب حله بوشهر

منطقه حفاظت شده حله در استان_بوشهر واقع شده است. مساحت آن در 44708 هکتار می‌باشد.
تالاب و منطقه_حفاظت_شده حلّه در استان بوشهر سالانه پذیرای هزاران پرنده مهاجر و بومی است که زمستان خود را در این تالاب می‌گذرانند. گونه‌های کمیابی از درنا، غاز خاکستری، فلامینگو، پلیکان پاخاکستری، چوب پا، نوک خنجری، ... ادامه مطلب
تالاب حله بوشهر

اطلاعات بیشتر...
[posttitle]

[posttitle]

[postbody]

مشاهده مطلب